Oralna hirurgija

Oralna i maksilofacijalna hirurgija je oblast stomatologije koja se bavi dijagnostikom i hirurškim lečenjem bolesti, povreda i defekata. Ima za cilj estetsko i funkcionalno poboljšanje tvrdih i mekih tkiva maksilofacijalne regije.

 

Naš tim radi jednostavne i složene ekstrakcije. Ovo može biti rutinsko vađenje zuba za pripremu pacijenta za protezu ili zubne implante, ili nešto složenije poput vađenja umnjaka. Bez obzira na vaše potrebe, možete biti sigurni da ste u sigurnim i sposobnim rukama s obzirom da se bavimo ovim poslom preko 22 godine.

Zubni implanti su jedna od najčešćih složenih procedura koje preduzimamo u našoj ordinaciji. Proces uključuje titanijumski vijak koji se implantira u kost vilice. Nakon toga, postavlja se porcelanska kruna kako bi se završila restauracija. Implanti su odličan način zamene izgubljenih zuba. Ljudi često više vole implante nego proteze jer su oni fiksna opcija koja može da ostane na mestu ceo život.

Veoma nam je stalo do zdravlja Vaših zuba. Ukoliko želite da se konsultujete sa našim stomatolozima, od sada konsultacije možete obaviti online putem.