Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba podrazumeva jednostavan proces koji će učiniti da vaši zubi budi svetliji. Sam proces ih ne može učiniti blistavo belim ali može da posvetli postojeću boju za nekoliko nijansi.

Mali broj ljudi ima prirodno svetle, bele zube. Kafa, gazirani sokovi, veštački čajevi i hrana izazivaju gubitak prirodnog sjaja i dovode do toga da vaši zubi požute.

Ako želite da se rešite ružnih boja i mrlja na zubima, na pravom ste mestu za tretman izbeljivanja.

Tretman izbeljivanja smatra se najkonzervativnijom, najbezbednijom i efikasnom metodom za prevazilaženje promene boje zuba i estetsku promenu boje zuba. Tretman izbeljivanja, koji se može uraditi u našoj ordinaciji, obećava veoma efikasne i estetske rezultate.

Da li je izbeljivanje zuba štetno?

Ne, mi smo tu da vam obezbedimo bezbedno izbeljivanje zuba. Međutim, ne treba zaboraviti da nesavesno korišćeni proizvodi za izbeljivanje zuba mogu imati više štetnih efekata nego koristi, jer mogu značajno povećati osetljivost zuba.

Koliko često možemo da izbeljujemo zube?

Pre nego što zubi vrate svoju staru boju, redovne kontrole se vrše na svakih 6 meseci, a po potrebi se ponavljanjem procesa beljenja svakih 6 meseci ili jednom godišnje može proceniti trajnija belina.

Veoma nam je stalo do zdravlja Vaših zuba. Ukoliko želite da se konsultujete sa našim stomatolozima, od sada konsultacije možete obaviti online putem.